Parlem Tech

Sector TIC

Sobre Parlem Tech

Parlem Tech és una empresa amb més de 25 anys d’experiència en el sector de les TIC, amb presència a tot Catalunya, amb seus a Girona, Barcelona i Olot. També disposem d’una oficina comercial a Mèxic des d’on desenvolupem el negoci de Ieduca, eina de gestió de centres educatius. Actualment disposem d’un equip de més de 50 persones i tenim un alt grau d’especialització en diversos àmbits de les TIC, com son sistemes, software i serveis de tot tipus.

Oferim serveis informàtics integrals, solucions per a millorar la productivitat i garantir la continuïtat dels negoci de les empreses.

Parlem Tech ofereix productes, solucions i serveis a tot tipus de clients d’àmbit professional, principalment pimes, grans empreses, administració pública, sector educatiu i sanitat.

Els nostres serveis

Des de 1994 oferim serveis integrals TIC, que inclouen:

Sistemes: instal·lació i administració d’infraestructures TIC incloent servidors, emmagatzematge, backups, comunicacions cablejades i wifi, microinformàtica, workstations, etc.

Disposem d’un equip tècnic de sistemes amb alt nivell tècnic i d’especialització, amb certificacions amb fabricants com Microsoft, VMWare, Veeam, Fujtsu, HPE, Aruba, Watchguard, Barracuda, Citrix, etc.

Dins l’àrea de sistemes oferim també el servei de outsourcing de tècnics informàtics per empreses que requereixin reforçar el seu equip tècnic de formal temporal o fixe, a preus competitius.

Manteniment: serveis de manteniment informàtic integral, cobrint totes les necessitats que pugui tenir una empresa, incloent tasques de help-desk d’atenció i suport a l’usuari (microinformàtica, ofimàtica) així com d’administració integral d’alt nivell i amb servei de guàrdia 24×7 per empreses i entitats que no s’aturen mai.

Instal·lacions: serveis d’instal·lació i desplegament de fibra òptica, xarxes, wifi i tot tipus de desplegaments vinculats amb les TIC. També fem instal·lacions i adequacions d’armaris rack de comunicacions i servidors.

Cloud: oferim tot tipus de serveis cloud per empreses, amb la nostra pròpia infraestructura gestionada amb equips ubicats a un dels millors datacenters de Barcelona a la zona franca, amb totes les mesures de seguretat i continuïtat del servei, amb sortida BGP gestionada pròpia amb diversos operadors i gran autonomia per garantir la continuïtat de les comunicacions.

Tots els nostres serveis cloud disposen de sistemes d’alta disponibilitat de hardware i les mesures més avançades de protecció contra ciberatacs mitjançant Firewalls UTM de capa 7, eines d’aïllament de les dades i copies de seguretat externes a un altre CPD per garantir la protecció i integritat de les dades dels clients davant les amenaces cada vegada més freqüents.

A banda dels serveis i solucions al nostre cloud privat també oferim com Microsoft Silver Partner CSP  les solucions de lloc de treball modern al núvol de Microsoft 365, incloent serveis d’assessorament i consultoria, migració, implantació, posta en marxa i formació, amb tècnics certificats en aquests àmbits.

Aquests son els principals serveis cloud que oferim:

 • Servidors virtuals VPS amb Linux o Windows.
 • Solucions de software com a servei SaaS ubicades al nostre cloud per a ERP’s i altres eines.
 • Backups Online (copies de seguretat) amb Veeam Cloud Connect.
 • Solucions d’escriptori virtual/remot VDI.
 • Serveis de monitorització d’infraestructura cloud al nostre ISP o de tercers.
 • Hosting web i gestió de dominis.
 • Housing i collocation (equipament de clients al nostre CPD).
 • Gestió i administració de serveis cloud públics: Azure, Amazon Web Services, Google Cloud…

www.infoselfcloud.com

Ciberseguretat: des de 2010 Parlem Tech disposa d’una àrea dedicada a aquest part tan important per tal d’oferir serveis i solucions als clients per garantir la seva seguretat i la integritat i protecció de les dades. Actualment disposem d’acreditació per ACCIÓ en Industria 4.0 en l’àmbit de Ciberseguretat.

Aquests son algunes de les solucions i serveis oferts:

 • Auditories de ciberseguretat a mida de cada necessitat.
 • Consultoria de millores en el control i la seguretat de la informació i la infraestructura.
 • Projectes integrals de ciberseguretat.
 • Eines i solucions de seguretat perimetral i de xarxa: firewalls UTM, Wifi segura WIPS,…
 • Solucions de protecció del lloc de treball: endpoint, EDR,…
 • Eines per la protecció del correu electrònic: protecció i detecció del phishing, protecció contra ransomware i malware, backup de correu, arxivat…
 • Solucions per a la prevenció de fuga de dades DLP i pel control de l’accés a la informació IRM.
 • Eines pel control de la seguretat i productivitat en el teletreball.
 • Solucions de múltiple factor d’autenticació per tal d’evitar la suplantació d’identitat en l’accés a recursos i dades.
 • Serveis de SOC i monitorització avançada d’esdeveniments, per tal de detectar de forma precoç possibles ciberamenaces dirigides als clients.
 • Solucions de ciberseguretat per entorns cloud públics i privats.
 • Assessorament en la definició i redacció de plans de contingència.
 • Solucions de backup, rèpliques i disaster recovery DR per garantir la continuïtat del negoci o l’activitat.

www.infoselfsecurity.com

Software: disposem d’un equip per a la gestió de projectes de soft de tot tipus, incloent l’assessorament i consultoria, anàlisi, desenvolupament, implantació i posta en marxa.

Sempre busquem la millor solució per a cada client amb independència del fabricant, sense lligams amb aquests.

Som partners de SAGE, SAP, Microsoft i Bitrix entre d’altres solucions disponibles al mercat, que ens permet disposar de independència a l’hora de trobar la millor solució per cada client.

Podem fer implantacions, migracions i serveis de suport i manteniment.

Entre les principals solucions que oferim hi ha:

 • ERP, CRM i altres solucions de gestió empresarial.
 • Business Intelligence.
 • Programació a mida d’aplicacions web, client-servidor i apps.
 • Solucions de TPV i altres aplicacions sectorials.
 • Verticals basats en SAGE 200: iFruit per a sectorial fruites i verdures.

www.infoselfsoftware.com

Educació: en l’àmbit educatiu disposem d’una eina de gestió integral de centres educatius pròpia anomenada Ieduca, nascuda el 2008 que esta desplegada en uns 350 centres (a juliol de 2021), principalment a centres públics de Catalunya però també a la resta d’Espanya i a Mèxic.

En paral·lel a aquesta solució de producció pròpia, també oferim serveis i projectes vinculats a les solucions dedicades per educació de Microsoft, Google (G-Suite) i Moodle.

Disposem d’un equip de programació per a la realització de projectes a mida basats en la plataforma Moodle, així com els serveis d’allotjament-hosting amb servidor dedicat per a escoles que oferim des del departament de ISP.

En l’ambit de sistemes també oferim serveis de manteniment informàtic i desplegament de hardware, servidors, xarxes cablejades i Wifi per escoles.

www.ieduca.cat

Consultoria: Dins l’àmbit de les TIC en general oferim serveis de consultoria en els diversos apartats que cobrim.

www.infoself.com

Hardware: dins el grup Infoself hi ha també una àrea dedicada a la comercialització de material informàtic:

Newproject, empresa del grup dedicada a subministrat tot tipus de hardware informàtic pels clients que ho necessitin i pels projectes que lògicament ho requereixen sovint. S’ofereixen preus competitius i possibilitat de compra online:

www.newproject.catwww.npi-shop.com

Assessorament en telefonia: finalment la darrera àrea és Mouselab, una altra empresa del grup que ofereix serveis d’assessorament de telefonia a nivell de relacions amb els operadors i també de projectes específics relacionats amb veu IP, centraletes, mòbils, etc.

www.mouselab.es

El teu contacte a Parlem Tech

Soc a Parlem Tech des del 2007 on he tingut diversos rols fins a l’actual de cap de vendes i assessor TIC. Vaig entrar-hi just 10 anys després de fundar la meva pròpia empresa a Ripoll i que posteriorment es va integrar al grup Parlem Tech. Prèviament, la meva entrada al mon de les TIC va anar vinculada a autoaprenentatge i afició, per acabar-ho convertint en la professió.

Sempre intento emfatitzar molt amb els clients i buscar les solucions que més s’adaptin a les seves necessitats. Tinc clar que l’èxit de qualsevol projecte empresarial passa per la satisfacció del client, i la confiança que es genera amb el suport i contacte periòdic.

Amb qui treballem

Consultora i gestió de projectes.

Desenvolupament de projectes webs i aplicacions a mida.

Solucions de comunicació audiovisual

Comunicació en línia. Crear imatge de marca per a vendre.

Especialistes en màrqueting en línia i posicionament SEO.

Gestió de subvencions

Serveis de prevenció per a empreses, autònoms i particulars

Selecció de personal i formació bonificada

Serveis de finançament i banca privada

Agents d’assegurances

Contactar

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
 • Adreça

  Pla de Salt, 20, Oficina 3
  17190 Salt – Girona.

 • Horari

  De dilluns a divendres de 8:30 a 18:00

 • Telèfon

  972 40 50 11