Sánchez Hostelería

Sector Industrial

Sobre Sánchez Hostelería

Perquè ens agrada, per això ens dediquem a l’hosteleria, vam començar com autònoms i mica en mica vam anar creixent fins a esdevenir l’empresa actual i poder donar servei des de Perpinyà (França) fins a Barcelona (inclosa).

Venta i reparació de maquinaria d’hosteleria amb àmplia experiència de més de 35 anys en el sector.

Empresa dedicada a la venta i reparació de maquinaria industrial per a l’hosteleria, concretament a la cuina, incloent des dels elements de cocció (cuina, planxa, barbacoa, forn convecció, etc), extracció (campana, aportació aire, tuberia, etc), fred (neveres, congeladors, camares, etc) i rentat (rentagots, rentaplats, cúpula, túnels de rentat, etc).

Tenim més de 30 anys d’experiència en el sector i el nostre àmbit geogràfic d’actuació compren des del sud de França fins a Barcelona, amb un equip tècnic propi de professionals que es desplacen pel territori amb vehicles equipats i amb els recanvis necessaris per resoldre al moment la majoria d’incidències dels nostres clients.

Els nostres serveis

Així mateix posem a disposició dels clients el nostre equip comercial que l’assessorarà en tot moment sobre quins equips hi ha disponibles al mercat que s’adapten millor a les seves necessitats i a les del seu projecte, adaptant-nos a realitats molt diverses d’espai, de preus, etc…

Oferim servei de desenvolupament de plànols, direcció d’obra, projectes claus en mà, inoxidable a mida, acabats en marbre, silestone o qualsevol necessitat específica del projecte.

Igualment tenim una àmplia cartera de productes i serveis complementaris, com mobiliari (taules, cadires, toldos, parasols), menage (plats, gots, copes, coberts), productes de neteja, `productes d’un sol ús (manteleria, tovallons, coberts).

El teu contacte a Sánchez Hostelería

Soc Toni Masana, un professional inquiet que sempre busca oferir millor servei als nostres clients. Format sempre al carrer com a comercial, fa més de 8 anys que em dedico a l’hosteleria, buscant sempre la millor solució per als clients segons les seves necessitats especifiques i les del seu projecte.

Vaig començar de la mà d’un tècnic d’hosteleria ajudant-lo en les reparacions, fet que em va permetre entendre les màquines des de dins, saber com funcionen i perquè serveixen i mica en mica em vaig anar decantant per la vessant més comercial.

Estic en un constant procés de formació, ja que el sector evoluciona molt ràpidament en moltes línies (nous gasos refrigerants menys contaminants, estalvi d’energia en els processos de treball d’una cuina, etc…) i això em fa estar sempre atent a les noves propostes de productes que apareixen per part dels fabricants.

Amb qui treballem

Serveis de finançament i banca privada.

Gestió de subvencions.

Assessoria d’imatge personal i corporativa.

Fotografia publicitària i corporativa. Imatges que parlen sense paraules.

Comunicació en línia. Crear imatge de marca per a vendre.

Contactar

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
 • Adreça

  Carrer del Riu Güell, 156
  17005 Girona

 • Horari

  De dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00

 • Telèfon

  972 238 052