Muriel C. Photography

Sector Imatge i Comunicació

Sobre Muriel C. Photography

Amb una llarga trajectòria en màrqueting i ferma defensora de la comunicació visual, amb els anys m’he format en fotografia publicitària i corporativa. Les meves fotografies parlen sense paraules i acompanyen de manera efectiva els esforços de màrqueting dels meus clients.

Ubicada a Platja d’Aro, treballo majoritàriament a la Costa Brava, Girona i Barcelona, per una àmplia varietat de clients corporatius, institucionals i industrials, empreses del sector turístic i de restauració, així com per arquitectes, interioristes i immobiliàries.

Fotografia professional per a empreses i professionals.

Els nostres serveis

Comunicació visual: clau per destacar

Avui, més que mai, és important cuidar la imatge de manera professional. La fotografia n’és un component essencial per comunicar la empresa i els seus productes i serveis a la web, les xarxes, la botiga online, les publicacions impreses, etc.

Metodologia:

Amb els meus antecedents en màrqueting, m’agrada entendre les necessitats i objectius del meu client, més enllà de la “simple” fotografia. A quin públic es dirigeix, com voleu posicionar-se, com és la identitat desitjada, quines són les seves preferències d’estil … Tot i que cada fotògraf te el seu estil, entenc que dins d’aquest estil, hem de ser capaços de transmetre la identitat i marca del client, pel que cada reportatge es tracta de manera única.

Fotografia de Persones

Com destacar, amb milions de “selfies”, fotografies instantànies i fotografies d’estoc pujades a Internet diàriament?

Una fotografia de retrat professional, un reportatge professional corporatiu o publicitari amb persones que gaudeixen de la seva estada en un hotel, d’un dinar en un restaurant o d’un passeig saludable són sempre més atractius que les instantànies ràpides.

De forma indirecta, transmeten que la empresa o la persona es preocupa pels detalls i per un treball ben realitzat.

Fotografia d’Edificis i Espais: empreses, arquitectura, interiorisme

També en la fotografia d’edificis i espais, cada tipus te les seves necessitats particulars:

 • La fotografia de botigues, empreses i oficines, així com la fotografia d’instal·lacions industrials, han de transmetre la cultura de l’empresa i assegurar una bona impressió als possibles clients i empleats.
 • Un reportatge fotogràfic d’un restaurant, hotel o allotjament turístic ha de donar la sensació que vols ser-hi, que vols provar aquest menjar, dormir en aquest llit i relaxar prop de la piscina. Ha d’invitar.
 • La fotografia d’arquitectura i d’interiorisme, en canvi, necessita transmetre la intenció del seu creador, de l’ús intencionat, de la llum, les línies i la integració amb l’entorn.

Fotografia de Productes

Tant la fotografía gastronòmica, la fotografia de menjar o d’alimentació i begudes, així com la fotografia de producte necessiten tenir una elevada capacitat d’atreure i convèncer el client, per sobre de l’oferta de la competència.

Cada reportatge necessita el seu enfocament personalitzat – ja sigui amb fotografia en estudi o en les instal·lacions de el client – i mitjançant l’apropiat ús de la llum, els colors, la composició i un acurat estilisme es pot aconseguir que la teva pàgina web, la botiga online o les teves xarxes socials es converteixin en un veritable canal de venda.

Serveis:

 • Reportatges d’empresa.
 • Reportatges de perfil professional.
 • Fotografia gastronòmica.
 • Fotografia de producte.
 • Fotografia per e-commerce.
 • Fotografia amb models o de maniquí invisible.
 • Fotografia d’arquitectura.
 • Fotografia d’interiors.
 • Reportatges seguiment d’obra.
 • Fotografia publicitària.

El teu contacte a Muriel C. Photography

Muriel C. De Jong,

Holandesa d’origen, viatgera empedreïda, marquetiniana de ment i fotògrafa de cor, he viscut a la província de Girona la major part de la meva vida.

Amant de la fotografia des de la meva adolescència, després d’una carrera de 20 anys en màrqueting i comunicació, al 2010 vaig decidir agafar-me la meva passió “en serio” i vaig començar a educar-me formalment en fotografia. Des de llavors he seguit múltiples cursos, de genèrics a més especialitzats, mentre continuava la meva jornada en màrqueting i comunicació. Desde 2015 em dedico professionalment a la fotografia.

Disfruto amb cada repte que es presenta i soc exigent amb mi mateixa. Les meves fotografies busquen reflectir i reforçar els valors dels meus clients i els seus productes i serveis, ressaltant les seves qualitats d’una forma natural.

Amb qui treballem

Desenvolupament de projectes webs i aplicacions a mida.

Comunicació en línia. Crear imatge de marca per a vendre.

Especialistes en màrqueting en línia i posicionament SEO.

Assessoria d’imatge personal i corporativa.

Contactar

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
 • Adreça

  17250 Platja d’Aro (Girona)

 • Horari

  De dilluns a divendres de 10:00 a 19:00 i hores convingudes

 • Telèfon

  620 244 300