Marlon Branding Comunicació

Sector Imatge i Comunicació

Sobre Marlon Branding

Benvinguts a la nostra plataforma d’idees, benvinguts a un equip apassionat pels conceptes, enamorats de les imatges i del món digital, benvinguts a una petita finestra d’aquest gran cosmos que és la comunicació. Gràcies per la visita a la nostra petita gran agència de publicitat.

Empowering ideas to you & your brand. Creem idees que venen. Plataforma creativa de branding, publicitat, màrqueting digital i comunicació…

Els nostres serveis

Comunicació
Som una agència de comunicació integral 360º on dissenyem un Pla de Comunicació amb una sèrie planificada i programada d’accions per crear experiències positives i aspiracionals als diferents públics de cada marca.

Publicitat
La publicitat és l’art de fomentar el consum d’un producte o servei. Consisteix amb coordinar necessitats biològiques, amb efectes psicològics i materials. Fem creativitat que ven. Amb un objectiu concret: la rendibilitat.

Branding
És l’art, ciència o disciplina de crear i gestionar marques. Les marques són l’actiu més important de qualsevol empresa on la diferenciació és fonamental. Som especialistes en donar valor, singularitat i credibilitat a les marques.

Disseny gràfic
Ideem i projectem missatges gràfics que reflecteixen l’orientació empresarial dels nostres clients i els identifiquen en el context de la seva competència: des de suports impresos (catàlegs, fullets de presentació, memòries anuals, embalatge de producte); fins al disseny d’ambients, com a estands de fires o esdeveniments.

Consultoria
Vols posar en marxa nous projectes? reestructurar el teu negoci a nivell digital o arrencar-ne un de nou? t’ajudem a organitzar idees, conceptes, implementar estratègies i emprendre les diferents fases del projecte, des del brainstorm inicial fins al desenvolupament i execució d’aquest.

Màrqueting digital
Estratègia digital i de continguts (branded content), Posicionament SEO i SEM, e-mailings, newsletters, marquèting inbound i viral. Tot aquest desenvolupament digital ha de seguir les regles fonamentals del CUSTOMER i USER EXPERIENCE. El coneixement dels patrons de comportament i els insights dels usuaris ens poden ajudar a complir els objectius de cada marca.

Desenvolupament web
Us ajudem a fer la transformació digital dels vostres negocis. Posicionant amb estratègies digitals les vostres marques en les primeres posicions dels principals buscadors amb l’objectiu prioritari de GENERAR ingressos i complir objectius. Websites, Botigues on-line, Landing pages, Market places, Plataformes digitals (renderitzar música o pel·lícules…) etc.

Social Media
Les Xarxes Socials permeten a les grans marques una comunicació directa, personal i interactiva amb els seus clients actuals i futuribles. Els Social Media i Community managers són la veu de la teva marca i els nostres us asseguren resultats, elaboren i analitzen informes mensuals, proposant proactivament accions per incrementar la comunitat i millorar feedback.

El teu contacte a Marlon Branding

Miquel Pujadas Jordà,

Llicenciat amb Ciències de la Comunicació i de Psicologia.

Graduat amb Direcció amb Comunicació Empresarial, Institucional i de Marques.

26 anys d’experiència amb la publicitat com alma mater.

10 anys treballant amb les primeres agències multinacionals de publicitat a Barcelona

16 anys creant, potenciant i dinamitzant marques de productes, serveis.

Amb qui treballem

Assessoria d’imatge personal i corporativa.

Gestió de subvencions.

Venda i reparació maquinària per a hostaleria.

Agència de models i actors.

Contactar

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.