iConsultic

Sector TIC

Sobre iConsultic

iConsultic es el projecte personal de Santi Cicres, que porta més de 25 anys com a professional de les TIC. Actualment ofereixo serveis de consultoria en qualsevol procés de digitalització i amb especial atenció a l’anàlisi de dades i el “business intelligence”.

Som el vostre soci extern en digitalització i anàlisis de dades.

iConsultic ofereix un acompanyament extern a les organitzacions que volen afrontar qualsevol procés de digitalització, especialment enfocat sobretot a petites organitzacions. iConsultic es basa en el treball i l’experiència de’n Santi Cicres com a consultor, però sempre envoltat en estreta col.laboració d’altres experts digitals en molt diverses branques de les TIC.

Actualment, la digitalització s’ha mostrat com un factor absolutament estratègic per a qualsevol negoci. Tant se val si les empreses són Start-Ups, petits negocis, microempreses, Pimes o empreses multinacionals. iConsultic ha treballat amb organitzacions de tot tipus, però amb especial atenció a les primeres. Amb l’abrupta entrada a la dècada dels 20, i amb les administracions fent equilibris per ajudar a tirar endavant tot el teixit productiu de cada zona, la digitalització s’ha convertit en una eina clau des de tots els punts de vista. L’avantatge competitiu que suposa es tradueix en ajudes i subvencions provinents dels fons Next Generation que la Unió Europea ha programat per empènyer als negocis a superar la crisis provocada pel COVID19.

Els nostres serveis

Consultoria en Transormació Digital.

El principal pilar de iConsultic és la Consultoria en Transformació Digital, on aportem tota la experiència en la gestió de projectes i implementació de solucions TIC. per la gestió del dia a dia de qualsevol empresa. Tanmateix també iConsultic ha coordinat projectes desenvolupats entorn d’internet que requereixen d’implementacions tècniques complexes on s’ha de coordinar professionals diversos del disseny i programació web, màrqueting digital, disseny de Apps mòbils, etc. En aquest cas iConsultic ha realitzat la coordinació del projecte TIC i ha passat a ser l’interlocutor extern de la petita empresa o professional per anar coordinant el projecte juntament amb els usuaris i directius de l’organització implicats.

Data Analysis i Business Inteligence.

Des de 2020, a més, hem fet un pas endavant en el coneixement dels entorns de Business Intelligence gràcies a l’aparició d’eines molt potents i assequibles per qualsevol tipus d’organització. Aquest pas sorgeix de la possibilitat que tenen avui en dia les Pimes, Microempreses, Start-Ups o professionals lliures de monitoritzar els seus processos de negoci i utilitzar amb intel·ligència les dades que generen. Així amb eines de Data Analysis, a les que avui en dia es pot accedir a molt baix cost, el Business Intelligence deixa de ser un feu de grans organitzacions i entra en el món de les Pimes que permet que gaudeixin d’un important vector de competitivitat.

Catàleg de Serveis de iConsultic.

Aquests són el tipus de projectes que iConsultic ha gestionat, sovint en col·laboració amb experts TIC de cada àmbit:

 • Auditoria TIC. Es tracta de fer un anàlisi de la implementació de bones pràctiques i cerca de millores.
 • Implementació ERP / CRM. iConsutic acompanya a les organitzacions en la tria i implementació dels programes de gestió empresarial més adequats a la seva gestió de negoci.
 • Disseny Web / eCommerce i Màrqueting Digital. Gestió de projectes de desenvolupament de Webs, botigues on-line i/o intranets amb visió global. iConsultic coordina les accions de diferents professionals de les TIC necessaris.
 • Disseny de Mobile i Web Apps, amb el focus posat en dispositius mòbils.
 • Anàlisi de dades i Business Intelligence. Disseny de models de dades que recollin tota aquella activitat del negoci que permeti generar coneixement i millora. Aplicació de solucions de Business Intelligence molt assequibles mitjançant Microsoft Power BI.

Treball en equip amb col·laboradors de confiança.

Si heu llegit fins aquí veureu que l’amplitud de serveis que oferim és molt gran i això només és possible gràcies a una xarxa de col·laboradors molt extensa i cuinada a foc lent.

De fet, apart els punt forts de iConsultic és la gestió d’equips multidisciplinars en tot tipus d’eines TIC per arribar a cobrir qualsevol necessitat dels clients assumint-ne la responsabilitat.

Els clients accedeixen mitjançant el nostre assessorament a una extensa xarxa de col·laboradors de confiança que treballen coordinats.

El teu contacte a iConsultic

Sóc en Santi Cicres, enginyer tècnic informàtic de formació i amb més de 25 anys d’experiència en el sector de les TIC. Els meus primers projectes varen ser de programació a mida i implementació de solucions en bases de dades SQL, així com la implementació de varis portals web. També vaig treballar un temps a SAGE – Logic Control com a tècnic comercial.

El projecte d’iConsultic és el meu projecte personal en un moment disruptiu. A partir de l’experiencia acumulada en molt diverses empreses del sector de les TIC vaig aprendre que els clients moltes vegades necessiten un col·laborador de confiança per prendre bones decisions d’inversió en Tecnologies de la Informació. Així va néixer iConsultic.

Durant tot aquest temps he treballat en projectes molt petits com algunes cases de Turisme Rural, el projecte QuoVideos, passant per projectes web que han crescut moltíssim com iSegurosOnline fins a col·laboracions amb empreses grans com el RACC.

Per altra banda, la meva vida laboral també ha estat molt lligada amb la meva gran afició pel motorsport. Actualment també estic treballant amb l’equip Hyundai Motorsport en el Campionat del Món de Ral·lis WRC en la recollida de dades meteorològiques.

Amb qui treballem

Consultora estratègica empresarial amb base en Girona, Catalunya.

Solucions de hosting i ciberseguretat.

Desenvolupament de projectes webs i aplicacions a mida.

Especialistes en màrqueting en línia i posicionament SEO.

Comunicació en línia. Crear imatge de marca per a vendre.

Contactar

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
 • Adreça

  Avda La Selva, 91
  17170 Amer – Girona.

 • Horari

  De dilluns a dijous de 9:00 a 13:30 i de 15:30 a 18:00
  Divendres de 9 a 13:30

 • Telèfon

  686 990 897