Asprodat

Sector Serveis

Sobre Asprodat

Som una empresa familiar, petita i ben avinguda, on el tarannà de tots es sempre el de voler ajudar al nostre client, on li podem donar solucions amplies en tots els sectors ja que disposem d’ells. L‘ àmbit comercial es la meva passió i això ho trasllado als meus clients amb empatia i escolta activa.

Asprodat es una empresa propera amb el client on en tot moment ens ajustem a la situació i donem les solucions als seus problemes.

Els nostres serveis

 • Servei personalitzat en assessorament de lopdgdd, llei d’igualtat i blanqueig de capital per a tot tipus d’empreses i sectors.
 • Servei de formació per empreses en LOPDGDD, bonificat per les empreses i formant els seus treballadors en el tractament de la informació.
 • Servei de consultoria en LOPDGDD i llei d’Igualtat i Blanqueig de Capital, de manera externa, per tenir un anàlisis de com esta la seva empresa.

El teu contacte a Asprodat

Oscar Carreras, Gerent

Soc una persona comercial, oberta, i sociable. La meva manera de ser es ajudar a les persones i per això estic en sector dels serveis. La meva trajectòria comercial en diferents sectors fa que tingui coneixements amplis i amb una visió empresarial de ganes de créixer.

Contactar

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
 • Adreça

  Carrer Sicilia, 380, Local
  08025 Barcelona

 • Horari

  De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 18:00

 • Telèfon

  697 263 623