Jordi Bartés

Cap de vendes i assessor TIC a Infoself.

Em dic Jordi Bartés i sóc cap de vendes i assessor TIC a Infoself. L’objectiu de la nostra empresa és proporcionar solucions TIC als clients per tal d’assolir una millora de la productivitat, seguretat i continuïtat de negoci, garantint sempre la disponibilitat dels serveis i les dades i amb la finalitat de que les TIC facilitin el dia a dia de les empreses.

Durant els més de 25 anys en el sector de les TIC Infoself ha estat en diferents àmbits de negoci com és el subministrament de hardware, realització de projectes de infraestructura (servidors, comunicacions, etc…), serveis cloud, serveis i solucions de ciberseguretat, software tan a nivell de solucions empresarials ERP/CRM com eines pròpies com Ieduca i serveis de manteniment informàtic, incloent suport 24×7. Alguns dels nostres clients de referència son: Frit Ravich, Novavenda, Spar, Sodeca, Consell Comarcal del Baix Empordà, Consell Comarcal de la Selva, Antex (Anglès Textil), Ajuntament d’Olot, Ajuntament de Roses, Frigorífics Costa Brava, Sumar Acció Social, Mercabarna, UdG, Fundació Princesa de Girona, Zeta Espacial (Peta Zetas), Euroleague, AXA, BSM (Ajuntament de Barcelona), Transports Calsina Carré, Noel, Hospital d’Olot, Zoetis, Casa Mas, Friselva… Aquestes referències ens acrediten per tal d’afrontar amb garanties projectes de qualsevol envergadura, des de petita empresa fins a pimes i grans comptes, passant per administració pública, sanitat i educació, àmbit en el que disposem de la solució de gestió de centres Ieduca implantada en més de 300 centres a Catalunya i a Mèxic.

Disposem de certificacions amb els principals fabricants de sistemes informàtics com Microsoft (Silver Partner), Google, VMWare, Veeam Backup, HPE, Fujitsu, Citrix…

En l’àmbit de la ciberseguretat som partners de diversos fabricants de primer nivell com Barracuda, Bitdefender, Prot-On i del fabricant de referència a Infoself: Watchguard-Panda, del que som l’únic Partner Platinum de tota la península ibèrica.

Treballem per trobar les millors solucions pels clients, que encaixin en costos i que siguin efectives al mateix temps que proporcionin facilitat d’ús i integració. Tenim un equip tècnic format per més de 20 persones amb contínua formació per tal de poder implantar amb la màxima qualitat i efectivitat les solucions més avançades en àmbit de sistemes, cloud i ciberseguretat.

Jornada de Ciberseguretat - Ponent Jordi Bartés