Joaquin Novales

Administrador de CISLE, consultora especialitzada en la cerca i tramitació de subvencions.

Joaquin Novales, administrador de CISLE, consultora especialitzada en la cerca i tramitació de subvencions.

Des de fa 10 anys ens dediquem a una labor empresarial bastant desconeguda per a la majoria d’empreses com és la gestió de subvencions “a fons perdut” per als nostres clients: autònoms, pimes i associacions empresarials de sectors del comerç, restauració, indústria, turisme i serveis varis.

El nostre treball consisteix a conèixer al nostre client, les accions que volen realitzar i les subvencions que millor poden encaixar. Som el soci que s’encarrega de realitzar tots aquests tràmits desconeguts i complicats perquè el nostre client no hagi de dedicar temps i esforços a aquests temes que normalment desconeix.

Els nostres clients acostumen a venir pel “boca-orella”, és a dir clients contents que ens presenten a altres clients. Aquesta és la nostra millor garantia i satisfacció personal.

Algunes de les subvencions que tramitem són: obertura i reformes de locals, digitalització, Eficiència energètica i Energies Renovables, reformes d’habitatges, contractació personal, Programes Garantia juvenil, etc.

Descobreix a quines pots acollir-te!!